Podsumowanie Festiwalu Szampana
Za nami Festiwal Szampana – wydarzenie sezonu, które przyciągnęło imponujące grono miłośników tego szlachetnego trunku.
VOLUNTE MONTEPULCIANO D'ABRUZZO od THE WINE PEOPLE – o pięknym purpurowym kolorze, będące kwintesencją włoskiego czerwonego wina, z aromatami wiśni, jeżyn, ziół i przypraw.
VITARÁN CRIANZA od CASTILLO DE MENDOZA – biologiczne wino o głębokim, czerwonym kolorze z rudymi refleksami, z wyczuwalnymi aromatami jeżyn i śliwek, podkreślone nutami wanilii i cynamonu.
RITME RED od RITME – biologiczne wino, które powstaje z owoców zbieranych w starych winnicach Prioratu, leżących na wysokości 300 do 750 metrów. Uzyskało wysoką ocenę prestiżowego magazynu winiarskiego Wine&Spirits (92 pkt na 100).
PINOT NOIR od ALOIS LAGEDER – wino o jasnorubinowej barwie, z aromatami malin, wiśni i przypraw, idealne do świętowania wyjątkowych okazji.
MUSAR JEUNE RED od CHATEAU MUSAR – biologiczne wino, z wyczuwalnymi aromatami jagód, fiołków, wiśni i czerwonych porzeczek z nutami czarnych porzeczek i śliwek.
Za nami Festiwal Szampana – wydarzenie sezonu, które przyciągnęło imponujące grono miłośników tego szlachetnego trunku.