St. Francis Winery & Vineyards
St. Francis Winery & Vineyards to producent z Kalifornii, który od ponad 50 lat tworzy historię winiarstwa w hrabstwie Sonoma, uznawanym za jeden z najbardziej obiecujących regionów winiarskich na świecie.
A mowa o austriackim Fuchs und Hase Pet Nat Vol 2, hiszpańskim Fedellos do Couto Conasbrancas oraz francuskim Henri Milan Haru. Poznajcie je:
1. FUCHS UND HASE PET NAT VOL 2 2018 - wino musujące wytwarzane starą metodą, zwaną ancestrale, ze szczepów grüner veltliner i gelber muskateller. Kwiatowe, z aromatami jabłek i cytrusów. Bardzo orzeźwiające!
2. FEDELLOS DO COUTO CONASBRANCAS 2017 - pyszny blend oparty na szczepie godello z galicyjskiej Ribeiry Sacry. Tropikalno-kwiatowe z odświeżającym charakterem. Świetny partner do owoców morza i ryb.
3. HENRI MILAN HARU 2018 - lekki i soczysty blend cabernet sauvignon i grenache od pioniera win naturalnych w Prowansji, Henri Milana. Mieszanka czerwonych owoców, ziół i przypraw. Uniwersalne. Certyfikat biodynamiczny.
Pełna ofertę win nieinterwencyjnych dostępna jest w zakładce OFERTA SPECJALNA. W razie jakichkolwiek pytań - zachęcamy do kontaktu mailowego, bądź telefonicznego z naszymi handlowcami, a także do naszego warszawskiego przy Olkuskiej 7.
St. Francis Winery & Vineyards to producent z Kalifornii, który od ponad 50 lat tworzy historię winiarstwa w hrabstwie Sonoma, uznawanym za jeden z najbardziej obiecujących regionów winiarskich na świecie.